Wist u dat?

Vergoeding ziektekostenverzekering:
Zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van enkele opleidingen.

Donateur worden:
Afgelopen jaar is het aantal donateurs ongeveer het zelfde gebleven, maar er zijn wel meer huizen in Holten bij gekomen. Voor deze nieuwe en uitbreiding van de  woonwijk  de Liezen en de de Kol zijn wij nog op zoek nieuwe collectanten die het aantal donateurs verder wil uitbreiden.

Hiervoor kun U zich aanmelden bij Joke Rietberg Larenseweg 86 j.rietberg@concepts.nl

Jeugd-EHBO
Op alle basisscholen in Holten wordt Jeugd-EHBO gegeven. Om deze lessen te kunnen blijven geven, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, in het bezit van een EHBO-diploma, die les willen geven of hand en spandiensten willen verrichten voor de duur van ongeveer 12 weken. Dus heb je een uurtje of 2 tijd over en lijkt het je leuk om de kinderen iets te leren over eerste hulp bij bij ongelukken, geef je dan op!

Opgeven kan via jeugd@ehbo-holten.nl.

Bestuursleden gezocht!

Het bestuur van de EHBO-vereniging Holten is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Is een bestuursfunctie misschien iets voor u? Of lijkt het u leuk om een bestuurstaak op u te nemen? Dan kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@ehbo-holten.nl.